Blijf op de hoogte van nieuwe tips en blogs

Voor professionals

Naast één op één contact in mijn praktijk werk ik graag samen met andere professionals. Zowel door samenwerking middels (Wmo) trajecten als door persoonlijke en professionele ontwikkeling op de werkvloer. Niet alleen workshops en lezingen, maar ook individuele coaching behoort tot de mogelijkheden.

Samenwerking (Wmo) trajecten

Neem voor meer informatie contact op via info@paulinecoppens.nl.


Persoonlijke en professionele ontwikkeling op de werkvloer

Voor professionals organiseer ik verschillende activiteiten op het gebied van communicatie en persoonlijke en professionele ontwikkeling op de werkvloer. Denk hierbij aan:

  • individuele coaching van medewerkers
  • lezingen
  • workshops en
  • trainingen/studiebijeenkomsten.

Deze activiteiten zijn op maat gemaakt en worden op locatie aangeboden.

N.B. Heeft u specifiek interesse in professionalisering m.b.t. het thema ‘Hooggevoeligheid‘? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!


Ik vond het fijn dat er echt werd gesproken over situaties die zich voordoen op de werkvloer. Er werden tips gegeven en knelpunten werden daardoor verholpen/makkelijker gemaakt.

Karin

Ik vond het een interessante en leerzame cursus. Veel tips mogen ontvangen die mijn collega’s en ik kunnen toepassen op de werkvloer.

Anne


Vrijblijvende kennismaking

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Ik informeer u graag. Stuur een e-mail naar info@paulinecoppens.nl. Vervolgens neem ik contact op voor een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of bij u op de locatie.

Meer informatie over wie ik ben en wat ik mijn achtergrond is? Neem een kijkje op mijn Linkedin Profiel of lees verder bij Over Pauline en ik stel me graag aan u voor.

Bekijk referenties Neem contact op

Eerst kennismaken?

Tijdens een gratis kennismaking, telefonisch of bij mij in praktijk, verhelderen we je vraag en bespreken we wat ik voor je kan doen. Is er van beide kanten een klik? Dan gaan we aan de slag!

Ja, dat wil ik!