Blijf op de hoogte van nieuwe tips en blogs

Werkwijze coaching & therapie

Je overweegt de stap te zetten en voor jezelf een afspraak te maken. Wat kan je dan verwachten? Naast de mogelijkheid voor een vrijblijvende kennismaking (telefonisch of in mijn praktijk) vind je hier alvast een aantal praktische zaken.


Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat we een afspraak hebben gemaakt kom je naar mijn praktijk voor de intake. Tijdens deze intake verhelderen we je hulpvraag. We bespreken op welke wijze ik je kan ondersteunen en zetten de eerste stap.

In eerste instantie ga ik uit van ongeveer 5 tot 6 gesprekken die, in overleg, om de twee à drie weken plaatsvinden. Daarna kijken we in hoeverre vervolgafspraken nog wenselijk zijn.

Ben je jonger dan 18 jaar dan vind ik het belangrijk om ook je ouders een keer apart te spreken. Je ouders zijn namelijk een belangrijke hulpbron. In een oudergesprek bespreek ik de voortgang met je ouders, maar praat ik alleen over de dingen waar jij mij toestemming voor geeft!

Voor ouders is extra ouderbegeleiding altijd mogelijk.


Kosten therapie of coaching

De kosten van een consult zijn € 70,- (max. 75 minuten). Dit geldt voor alle gesprekken, dus zowel de intake, vervolgconsulten als (wanneer van toepassing) de oudergesprekken. 


Vergoedingen via zorgverzekeraar

Ben je aanvullend verzekerd? Vanuit een groot aantal zorgverzekeraars worden mijn consulten (groten)deels vergoed.


Traject via je werkgever

Wordt je traject of losse consulten door je werkgever betaald? Laat het me weten tijdens de kennismaking (of in een e-mail) en dan bespreken we de mogelijkheden.


Afspraak afzeggen

Voor alle afspraken geldt dat afspraken die afgezegd worden binnen 24 uur voor de gemaakte afspraak 100 % doorgerekend wordt.

Benieuwd wie ik ben? Lees dan verder bij Over Pauline en ik stel me graag aan je voor.

Bekijk referenties Neem contact op

Eerst kennismaken?

Tijdens een gratis kennismaking, telefonisch of bij mij in praktijk, verhelderen we je vraag en bespreken we wat ik voor je kan doen. Is er van beide kanten een klik? Dan gaan we aan de slag!

Ja, dat wil ik!