Blijf op de hoogte van nieuwe tips en blogs

Workshops

Regelmatig organiseer ik workshops over verschillende thema’s zoals hooggevoeligheid, grenzen aangeven en bij jezelf blijven in het contact met een ander.

Op dit moment ontwikkel ik nieuwe workshops. Zodra deze klaar zijn laat ik het weten via mijn nieuwsbrief en website. Heb je zelf interesse in een bepaald thema? Laat het me weten en stuur een e-mail naar info@paulinecoppens.nl.


Zelf een groepje samenstellen

Staat er nog geen datum gepland voor de workshop of cursus waar jij interesse in hebt? Dan kan het ook op een andere manier; bijvoorbeeld bij jou thuis. Misschien zijn er in je omgeving wel meer mensen geïnteresseerd. Vriendinnen, familie en/of collega’s? Regel jij de groep (minimaal 4 personen) en dan kom ik naar jullie toe. Je hoeft dan zelf niet te betalen! Stuur een e-mail naar info@paulinecoppens.nl en we bespreken de mogelijkheden.

Heb je nog vragen en/of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op. Benieuwd naar wie ik ben? Lees dan verder bij Over Pauline.

Bekijk referenties Neem contact op


Het is een mooie introductie over hooggevoeligheid. Ik zou de workshop zeker aanraden voor mensen die zich afvragen of ze hooggevoelig zijn.

Sandra

Je komt heel betrokken en oprecht over waardoor je gelijk een gevoel van vertrouwen geeft.

Claudia

Eerst kennismaken?

Tijdens een gratis kennismaking, telefonisch of bij mij in praktijk, verhelderen we je vraag en bespreken we wat ik voor je kan doen. Is er van beide kanten een klik? Dan gaan we aan de slag!

Ja, dat wil ik!